DECEUNINCK Group - Belgia , lider mondial in domeniul productiei de sisteme de profile din PVC destinate executiei de ferestre si usi cu geam termoizolant si realizarii placarilor decorative de interior si exterior. Grupul are peste 4500 de parteneri, in 75 de tari din intreaga lume.


DECEUNINCK EFORTE

  Profilele din seria Eforte au o latime constructiva de 84mm și 6 camere de izolare. Tamplaria Eforte indeplineste toata gama de exigente legate de gradul de termoizolare a ferestrelor moderne. Conform verificarilor efectuate in cadrul laboratoarelor de testare, coeficientul de transfer termic ajunge la valoarea de 0,95 W/mpK.

-ranforsarea termica speciala (care duce la imbunatatirea nivelului de izolatie termica)

-disponibilitatea unui sistem inovator de lipire a vitrajului pentru creșterea stabilitatii ansamblurilor de mari dimensiuni (instalate de la pardoseala la planșeu)

-garnitura mediana cu o presiune scazuta la contact

-adâncime a faltului de geam de 25mm

-garnitura speciala de fixare a geamului termoizolant care asigura impermeabilitate optima la apa pluviala.

• 84mm, adancime constructiva

• 6 camere de aer

• Coeficient de transfer termic de 0,95 W/mpK 

• Profilele fac parte din Clasa A, cu o grosime a peretelui de PVC de 3mm 


DECEUNINCK ZENDOW

- datorita conceptiei si designului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie si au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.

Profilul Zendow are un design deosebit, cu proportii estetice placut rotunjite, ce confera camerei caldura si atmosfera, alaturi de siguranta si confort. Prin calcule geometrice, proiectantii au crescut dimensiunile armaturilor de rigidizare si rezistenta, in timp ce au scazut dimensiunile aparente ale profilelor din PVC, ducand la o suprafata de geam marita si un surplus de lumina. Deschisa sau inchisa, fereastra ZENDOW genereaza o unitate coerenta, fara nici o discontinuitate de stil. Profilul ZENDOW are ca destinatie generala imbunatatirea confortului termic si acustic din apartametele rezidentiale si de lux.

• 70mm, adancime constructiva

• 5 camere de aer

• Protectie termica profil: Uw = 1,1 W/m²K 

• Protectie termica sticla: Ug = 0,8 W/m²K 


DECEUNINCK EVEREST MAX

Profilul Everest Max este un profil cu utilizare universala, accesibil tuturor, avand ca atribute confortul, siguranța, economia, stilul. Daca va doriti o imbunatatire a confortului termic si acustic in apartamentele dumneavoastra din blocuri sau vile sau doriti sa inchideti balcoane, terase, verande - atunci alegeti in deplina siguranta Everest Max. Designul profilului este unul natural, estetic, cu garnituri TPE de culoare gri pe profile albe si garnituri de culoare neagra pe profile color - profilul EVEREST MAX avand inclinatie de 30 grade pentru a realiza o scurgere cat mai rapida a apei.

• 60mm, adancime constructiva

• 4 camere de aer

• Protectie termica profil: Uw = 1,5 W/m²K 

• Protectie termica sticla: Ug = 1,1 W/m²K 


DECEUNINCK ARCADE 71

Tamplarie PVC

Compania noastra colaboreaza cu cei mai renumiti producatori si furnizori de tamplarie PVC.

Mai multe detalii...

Feronerie

Feroneriile folosite la tamplarii sunt de cea mai buna calitate, cele mai renumite brenduri: Maco, Roto, Hoppe si G-U.

Mai multe detalii...

Geam termopan

Proprietătile geamurilor termopan sunt în functie de grosimea lor, de tipul si grosimea sticlei folosite.

Mai multe detalii...