FERONERIE ROTO


Roto

Cu mai mult de 75 de ani in urma, Wilhelm Frank a inventat un produs, despre care astazi nici nu ne putem imagina ca nu a existat dintotdeauna: feroneria oscilo-batanta pentru ferestre. Echipate cu aceasta componenta din otel, ferestrele pot fi nu numai deschise prin miscarea oscilanta, ci si batate, permitand aerisirea incaperii prin spatiul obtinut prin batare. 


FERONERIE MACO


Maco

Feroneria MACO pentru tamplaria din PVC si lemn a fost produsa prima oara in Austria in anul 1947, prin infiintarea firmei "Mayer & Co. Beschlage" GmbH. Ulterior, afacerea s-a dezvoltat, iar unitatile de productie se afla acum in Salzburg si Trieben. Feronerie Maco au o suprafata de productie de 45.000 mp si peste 1.000 de angajati. Compania este reprezentata in majoritatea tarilor europene si detine sucursale in Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda si Polonia. Firma detine certificatul ISO 9001, iar toate componentele feroneriei MACO sunt verificate in laboratorul propriu. Acestea sunt testate sa reziste la mii de cicluri de functionare (inchis/deschis), similar utilizarii practice ulterioare. MACO este membra a Asociatiei de Asigurare a Calitatii pentru Elemente de Inchidere si Feronerie.


FERONERIE HOPPE


Fondat in 1952 de Friedrich Hoppe, in prezent grupul detine opt centre de productie in Europa si SUA. Acestea au o suprafata totala de 360.000 mp, din care peste 131.000 mp reprezinta aria unitatilor de fabricatie. Compania coordoneaza reprezentante comerciale atat in America de Nord si Europa, cat si in Asia. Cifra medie de afaceri realizata in ultimii ani depaseste nivelul de 250 milioane de euro. Produsele promovate sunt executate din aluminiu, otel inoxidabil, PVC si alama, fiind destinate echiparii ansamblurilor de ferestre/usi realizate din PVC, lemn stratificat si sisteme compozite din lemn-aluminiu.


FERONERIE G-U


După o istorie de succes de peste 100 de ani, Gretsch-Unitas este unul dintre furnizorii de frunte în domeniul tehnologiei ferestrelor și ușilor, sistemelor de acces automate și sistemelor de management al clădirilor. La noi găsiți nu numai un sortiment complet, pornind de la feroneria de ferestre pentru locuințe unifamiliale și terminând cu sisteme de management al clădirii. Vă stăm cu plăcere la dispoziție și dacă aveți nevoie de un proiectant de sistem sau de o certificare CE. 

 


 

 

Tamplarie PVC

Compania noastra colaboreaza cu cei mai renumiti producatori si furnizori de tamplarie PVC.

Mai multe detalii...

Feronerie

Feroneriile folosite la tamplarii sunt de cea mai buna calitate, cele mai renumite brenduri: Maco, Roto, Hoppe si G-U.

Mai multe detalii...

Geam termopan

Proprietătile geamurilor termopan sunt în functie de grosimea lor, de tipul si grosimea sticlei folosite.

Mai multe detalii...