PROFILINK este lider producator de profile din PVC pentru ferestre, usi, lambriuri, rulouri si produse speciale. Societatea PROFILINK a optat pe calitate ca strategie pentru o viitoare dezvoltare. Pentru atingerea acestui scop, ei folosesc echipamentele si tehnologia cea mai moderna, pe toate nivelurile procesului de productie. Acest fapt le da incredere sa declare, ca toate produsele indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate.


PROFILINK PREMIUM

"PROFILINK Premium" este sistemul cu 6 camere cu o adancime a profilului de 70mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Acest sistem se distinge prin designul sau frumos si posibilitatea de a se renova ferestre vechi (cu cadru Renovation), precum si de a se monta ferestre, fara a fi necesare lucrari de finisare (cu cadru Zet).

• 70mm, adancime constructiva

• 6 camere de aer

• Coeficient de transfer termic de 1.2 W/m2K 


PROFILINK CLASSIC

"PROFILINK Classic"este sistemul cu 4 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Acest sistem se distinge printr-o combinatie optima dintre calitate si pret, fapt care permite o solutie economica de economisire a energiei cu indici excelenti.

• 60mm, adancime constructiva

• 4 camere de aer

• Coeficient de transfer termic de 1.3 W/m2K 

Tamplarie PVC

Compania noastra colaboreaza cu cei mai renumiti producatori si furnizori de tamplarie PVC.

Mai multe detalii...

Feronerie

Feroneriile folosite la tamplarii sunt de cea mai buna calitate, cele mai renumite brenduri: Maco, Roto, Hoppe si G-U.

Mai multe detalii...

Geam termopan

Proprietătile geamurilor termopan sunt în functie de grosimea lor, de tipul si grosimea sticlei folosite.

Mai multe detalii...